ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес: Клубските навивачи најголем проблем за создавање на нова регионална лига

today27/12/2018 7

Background

Клубските навивачи најголем проблем за создавање на нова регионална лига вели во 43 тото издание на Ноќен Експрес Боби Милески селектор на младата фудбалска репрезентација на Македонија.

Иницијатор на создавање на нова регионална лига е Фудбалската федерација на Македонија но дали ќе дојде создавање на една ваква лига не се знае поради поголемите пречки како на пример поголем проблем се клубските навивачи рече во емисијата Ноќен Експрес каде во 43 тото издание се зборуваше за фудбалот во Македонија.

Доколку успеат да го решат проблемот со навивачите сигурно дека многу брзо ќе се формира нова регионална лига изјави првиот човек на младите репрезентативци Милески за Ноќен Експрес кој воедно вели дека дополнителен мотив за добра игра сепак се коректните навивачи.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%