ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 14

today27/12/2018 38

Background

Во живо од хотел „Дрим“ од Струга, разговараме на тема за матурантите, младите и миграцијата: „Матура, факултет па свет“.
Гости: Весна Цветановска граѓански активист,Славица Јовчевска, координатор на младинска програма, Росица Колева, Анита Мицова и Ана Јанчева – Дудановска.
Музика: The Bulps и Анита Мицова

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%