ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 радиовизија – Емисија 18

today27/12/2018 5

Background

Тема во Ноќен ескпрес: „Новинари без пари“, разговараме за статусот на новинарите по неколку отпуштања на новинари, меѓу кои и последното во ТВ Телма.

Гости: Гости: Зоран Иванов, Љупчо Зиков и Петрит Сарачини.

Телефонски гости во живо јавување, телефонска анкета: Атанас Кировски, Емилија Лазаревска, Билјана Георгиевска

Карикатурист: Методи Андонов.

Музика: Бумбари и Ивана

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%