ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 2

today26/12/2018 20

Background

Тема на Ноќен експрес: „Муабетот не е за по телефон … ама е за радио“ за прислушувањето и скандалот со прислушуваните телефонски разговори. Го отворивме прашањето дали по скандалот полиитчарите и јавните личности па и обичните граѓани се претпазливи при користењето телефон и друг вид на комуникација.

Гости во емисијата: Сафет Бишевац, поранешен пратеник и новинар, Младен Крстевски, актер и режисер.

Музички бенд: Баже и Hot line

Карикатурист: Методи Андонов.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%