ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 3

today26/12/2018 7

Background

Трето издание од „Ноќен експрес“ на Канал 77 во интегрална верзија на тема: „Аболицирај ме нежно“.

Гостин: Благоја Чоревски, актер и поранешен заменик министер за култура. Разговори со: Уранија Пировска, Мери Николова и Оливера Трајковска.

Ставот на соговорниците е дека аболицијата е преседан што ги става граѓаните во нерамноправна положба со аболицираните политичари. Пировска најави дека Хелшинскиот комитет би можел да го повлече својот член во Комисијата за помилување на Претседателот на РМ, бидејќи не биле консултирани при донесувањето на одлуката за аболиција.

Музика во живо: Игор Митровиќ и бенд

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%