ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 Радиовизија – Емисија 4

today26/12/2018 7

Background

Четврто издание со тема: „Слободни вести“ со гости: Мери Јордановска и Саше Димовски. Гости по телефон: Здравко Савески, Ана Костовска, Александар Пандов и Љупчо Златев.

Граѓаните се поделени на предавници и патриоти, новинарите и активистите на сосросоиди и домобрани.

Колку медиумите и новинарите кумуваат на овие поделби? Кои се синонимите за Македонија?

Музички бенд: Новоселско трио

Карикатури: Методи Андонов

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%