ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен експрес: Одумирање или ново раѓање на телевизијата

today27/12/2018 6

Background

Кој најмногу гледа телевизија и што најмногу се гледа..Повеќе серии, забава, помалку вести…Крај на линеарните понуди., ера на слободно избирање на содржините и самостојно креирање на „програмата“…Цели ѕидови екрани, фрижидери со тач екрани за интернет и Тв…Трамп победа на интернет за инат на телевизиите….Иднината на вестите значи крај на контролираното информирање од државата и моќниците…вели Дејан Георгиевски од Центарот за развој на медиумите во интервјуто за Ноќен експрес…

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%