ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен експрес: Плати или умри… Корупција во секојденевниот живот…

today27/12/2018 6

Background

Менче Атанасова Точи од Нова, долгогодишен хроничар на неприликите во македоноското здравство во Ноќен експрес зборува за корупциските лавиринти во здравството, за очајните пациенти, исплашените лекари, за ниските плати…

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%