ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен експрес: Политичарите побогати од бизнисмените?

today27/12/2018 8

Background

Ако политичарите имаат пари колку секој втор бизнисмен, дали бизнисмените тежат колку секој втор политичар во Македонија? Ова е тезата на Драган Малиновски, адвокат и поранешен претседател на Антикорпуцсиката комисија. Малиновски во интервјуто за Ноќен експрес вели дека на Запад никој не би се осудил да стави равенство меѓу политичарите и бизнисмените.Ревизорот на Скопје 2014 открива дека во само еден тендер за спомениците, од 14 милиони евра осум милиони биле украдени.

Гледајте во Ноќен експрес на Канал 77 во 21 часот.

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%