ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Оливера Лозналиева е добитничка на безжични слушалки Philips во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today07/12/2022 24

Background

07.12.2022

Оливера Лозналиева е добитничка на безжични слушалки Philips во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец ноември.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%