ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Славица Тодороска е добитничка на all inclusive одмор за двајца во Хургада Египет во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“

today08/04/2022 6

Background

Славица Тодороска е среќната добитничка на all inclusive одмор за двајца во Хургада Египет во наградната игра „Канал 77 носи ме на одмор“ во соработка со Аурора турс – чие извлекување по случаен избор се одвиваше денес во утринското шоу со Христина и Мирко на Канал 77.

Видео од извлекувањето:

Слушателите имаа можност од понеделник до четврток (04.04.2022 – 08.04.2022) на песна од артистот на денот да се пријават за учество со свое име и презиме во порака на вибер 072607777 и веднаш по завршувањето на песната по случаен избор од сите испратени пораќи се избираше потенцијален добитник. Од сите 23 потенцијални добитници денеска се избра официјален добитник.

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%