ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Стево Насковски е добитник на Xiaomi Round Speaker во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today28/02/2022 38

Background

Стево Насковски е добитник на Xiaomi Round Speaker во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец Февруари.

Во прилог е видео од извлекувањето:


Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%