ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Тања Бошковска е добитничка на патување за двајца во Италија во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today05/10/2023 80 15

Background

05.10.2023

Тања Бошковска е добитничка на патување за двајца во Италија во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец септември.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Kire Andonov

Rate it

Остави коментар (0)

Напишете коментар

0%