ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Теодора Дичова е добитничка на патување за двајца во Кумбургаз во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today06/07/2023 97 3

Background

06.07.2023

Теодора Дичова е добитничка на патување за двајца во Кумбургаз, Турција во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец јуни.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%