ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Тој што не се појавува на дебати во екот на едни избори не е политичар

today27/12/2018 4

Background

Човек што неможе да дебатира и да си ги соочи аргументите со противникот не знам што бара во политиката, вели Никола Димитров аналитичар.

Слободни избори има ако има информирани граѓани и контролирани медиуми бидејќи на медиумскиот пазар сите се со слични наслови и со слични пораки.

Ако Груевски види дека „колата му оди надолу „ ќе се случи некое хаос сценарио за кое јас се надевам дека нема да се случи вели Димитров за Ноќен експрес.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%