ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Христијан Димитровски е добитник на паметен часовник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77

today18/08/2021 39

Background

Христијан Димитровски е добитник на паметен часовник во наградната игра „Биди ти музички уредник“ на Радио Канал 77, која се реализираше во месец август.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%