ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Ѓорги Кечев е добитник на wireless звучник Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today07/09/2022 34

Background

07.09.2022

Ѓорги Кечев е добитник на wireless звучник Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец Август.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%