ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Ѕвездана Делиманова е добитничка на безжични слушалки Philips во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today04/01/2023 13

Background

04.01.2023

Ѕвездана Делиманова е добитничка на безжични слушалки Philips во наградната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец декември 2022 година.

 

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%