ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ѕинго веќе го бара телефонот на Заев

today28/12/2018 11

Background

Ова за Ноќен Експрес го вели аналитичарот Сашо Орданоски и додава дека Љубисав Иванов Ѕинго прво што ќе направи после овие избои “ќе расчисти со Латас и Ивона “ и ако го нема бројот на Заев веќе во паника го бара затоа што тој многу подобро ја разбира оваа ситуација од сите нас потенцира Орданоски.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%