Cafe
Fresh
Radio ExYu
Radio EastGate Mall
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
playlist_play chevron_left
  • play_arrow

    Канал 77 Само Хитови

  • play_arrow

    Kanal 77 Ex Yu

Понеделник 18:00 20:00
Вторник 18:00 20:00
Среда 18:00 20:00
Четврток 18:00 20:00
Петок 18:00 20:00

Вечер со Јована

Секој работен ден од 18:00 до 21:00 часот по напорниот ден имаме една мисија да ве забавуваме и опуштиме. Без разлика дали не слушате на работа, дома, додека спортувате или се рекласирате ќе слушате само хитови.

Јована Трајковска

Секое ново зајдисонце е нов, уникатен начин на поздравување на денот со ноќта. А замислете пак, додека гледате како сонцето го исцртува патот пред преминот кон ноќта, да ја слушате песната која ви буди некој посебен спомен. За мене зајдисонцето е најсентименталниот дел од денот. А која сум јас? Јас сум Јована Трајковска. Студент по новинарство, љубител на пишаниот збор, а очигледно и на испеаниот збор. Бројни мисли поминуваа низ мојата глава додека бев малечка, за тоа што сакам да бидам кога ќе пораснам. Сакав да бидам пејачка, меѓутоа гласовните способности не се покажаа како баш најдобри. Но, радио-водителската професија, отсекогаш беше интригирачка за мене. И еве ме денес, како љубител на музиката и новинарството, во оваа комбинација. Слушаме само хитови, секој работен ден од 18:00 до 20:00 часот, го испраќаме зајдисонцето и ја пречекуваме ноќта.

Вечер со Јована

Секој работен ден од 18:00 до 21:00 часот по напорниот ден имаме една мисија да ве забавуваме и опуштиме. Без разлика дали не слушате на работа, дома, додека спортувате или се рекласирате ќе слушате само хитови.

Јована Трајковска

Секое ново зајдисонце е нов, уникатен начин на поздравување на денот со ноќта. А замислете пак, додека гледате како сонцето го исцртува патот пред преминот кон ноќта, да ја слушате песната која ви буди некој посебен спомен. За мене зајдисонцето е најсентименталниот дел од денот. А која сум јас? Јас сум Јована Трајковска. Студент по новинарство, љубител на пишаниот збор, а очигледно и на испеаниот збор. Бројни мисли поминуваа низ мојата глава додека бев малечка, за тоа што сакам да бидам кога ќе пораснам. Сакав да бидам пејачка, меѓутоа гласовните способности не се покажаа како баш најдобри. Но, радио-водителската професија, отсекогаш беше интригирачка за мене. И еве ме денес, како љубител на музиката и новинарството, во оваа комбинација. Слушаме само хитови, секој работен ден од 18:00 до 20:00 часот, го испраќаме зајдисонцето и ја пречекуваме ноќта.

0%