ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Анго Ангов

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

(Видео) Не треба стапови како во Индија, само туристите да бидат одговорни, вели Анго Ангов, градоначалник на Дојран

  Градоначалникот на Дојран, Анго Андов по рекордниот број туристи и граѓани кои побегнаа од карантинот за Задушница во Скопје, Тетово, Штип и Куманово во „Стадион” на радио Канал 77 зборува за опасноста да се прелее вирусот во оваа засега „чиста” општина и за претстојната летна туристичка сезона, која поради коронавирусот граѓаните ќе ги упати во домашните летувалишта и одмаралишта. https://youtu.be/wrlsXR3bGz4

today06/06/2020 22

0%