ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

брако

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Бајрами: Антикорупциска се соочува со опструкции од другите органи (видео)

Политиката создава многу лош клиентелизам. Стручните луѓе се тргаат настрана. Ги охрабрувам, да не трпат притисок, е пораката што во емисијата Стадион на Канал 77 ја упати Нури Бајрами, член на Државната комисија за спречување на корупцијата и суди на интереси (ДКСК). – Имаме над 20 случаи на пријави од свиркачи. Ако сакаме да го почитуваме законот, вработените во јавниот сектор се директно првите сведоци за тоа како се работи. За жал, нема такви пријавувања што можат да не’ воведат […]

today04/04/2020 5

0%