ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Васко Тодоровски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

(ВИДЕО)Васко Тодоровски од „Зелена лупа“ во Стадион Парадокс на Канал77

– Во 2015 година 49 судии поротници онака, случајно си дадоа оставка и веднаш беа избрани нови поротници, строго по партиска линија од тогашната власт на ВМРО ДПМНЕ?!, вели Тодоровски. https://www.youtube.com/watch?v=m3Egd0fgn9M  

today10/02/2020 91

0%