ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Владика Петар

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

(Видео) Задушница е да им се даде на сиромашните, не е гозба на гробишта, вели Владиката Петар

Вирусот постои за Митрополитот Преспанско Пелагониски и не дај Боже можат да се заразат и црковните лица, но црквата кажува дека од причесната не може да се заразиме оти сите свештеници досега ќе се разболеа и умреа. Владиката препорачува секој заразен и кој што контактирал да биде во изолација или самоизолација. – Сите што се заразени да не доаѓаат во црква и нека повикаат свештеник со заштитна опрема дома и нека се причестат без лажичка, со налевање, иако од причесна […]

today06/06/2020 2

0%