ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

градоначалник

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Градоначалникот на Велес тврди дека не се меша во јавните набавки (видео)

Во гостувањето во емисијата Стадион, градоначалникот на Велес, Аце Коцевски рече дека не сака да се меша во јавните набавки, дури набавките не ги водат лица од неговата  партија. Ова беше еден од коментарите на прашњата за набавката на метларка од велешкото ЈКП „Дервен“ од компанијата „Брако“,каде еден од сопствениците е Кочо Анѓушев, во време кога  беше потпретседател на Владата. https://www.youtube.com/watch?v=FltjOHqMUXQ&feature=emb_title

today04/04/2020 7

0%