ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

градоначалници

1 Result / Page 1 of 1

Ноќен Експрес

Градоначалник по партиска директива или сепак и независно бива?

Неколку градоначалници во изјави за „Ноќен експрес“ на Канал 77 признаваат дека не по своја иницијатива дошле до градоначалничката функција. „Градоначалник повеќе од премиер“ беше темата на која дебатиравме во четвртото издание на емисијата која е дел од мултимедијалната платформа Радиовизија. Од директори до инспектори, лекари, фармацевти па и актери – широк е опсегот на професии со кои некогаш се занимавале градоначалниците на градовите и општините во Република Македонија. Едни од една партија, други од друга – не дека секогаш […]

today26/12/2018 26

0%