ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Драаган Малиновски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Малиновски: Се знаат каналите на корупција, но треба воља да се прекинат (видео)

Адвокатот Драаган Малиновски, поранешен член на Антикорупциска комисија во емисијата „Стадион“ на Радио Канал 77, зборуваше за митото и корупцијата во судството, за ветингот и потеклото на имотот на судиите и нивните семејства, за тоа како може разрешени судии и обвинители да бидат добри адвокати и да продолжат да работат во фелата и за тоа зошто за добри адвокати се сметаат оние кои успешно ги „менаџираат“ предметите и тарифите  преку линковите со одредени судии и обвинители. – Ветингот не смее […]

today25/04/2020 5

0%