ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Државен пазарен инспекторат

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Пауновски: Лошите инспектори ги прераспределуваме во канцелариски работници (ВИДЕО)

Генерално одлуките на Владата се почитуваат, но има и такви кои мислат дека нема да бидат посетени од инспекторите, вели Стојко Пауновкси, диркетор на Државен пазарен инспектор во гостувањето на емисијата „Стадион“ на Канал 77. Вели дека во таков случај инспекторите постапуваат со записници и изрекување на глоба. 154 угостителски објекти се затворнеи во изминатиот период, проблеми се јавиле со објектите кои се во склоп на бензиските станици и затворање на кафематите, се со една цел да се заштити јавното […]

today11/04/2020 2

0%