ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

е-трговија

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

(видео)Виктор Стојкоски за е-трговијата: Не купувајте од фејзбук продавачи, во Македонија има 1078 легални он-лајн продавници

Виктор Стојкоски, генерален секретар на Асоцијацијата за е-трговија, вели дека граѓаните мора да внимаваат од каде купуваат он-лајн. Многу е ризично тоа да го прават од ФБ продавачи бидејќи на ваков начин не можат да го вратат купеното ниту пак да си ги рефундираат парите. Во овие услови на пандемија, македонските компании, вели Стојкоски мора да се прилагодат на ситуацијата, зошто секој е победник ако бргу се прилагоди на ,,новата реалност“. https://youtu.be/PiZlaXVT1K0

today27/06/2020 34

0%