ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Кезаровски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Кежаровски: „Кока Кола“ во затвор чини 150 денари (ВИДЕО)

„Да се тргне политиката и партиските послушници од затворите“,вели новинарот Томислав Кежаровски, кој е основач на Центарот за помош, поддршка и ресоцијализација на притворени и затворени лица при гостувањето во емисијата „Стадион“ со проектот „Парадокс“ на тема „Затворите рај за ситната корупција“. Тој вели дека во областа на ресоцијализација, дали идеја како како Центар до Владата односно до генерланиот секретар Драги Рашковски, за затворските лица по извршување на казна затвор да можат да бидат вработени. Кежаровски смета дека ако се […]

today30/05/2020 4

0%