Костадин Богданов – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Костадин Богданов

– Собираме повеќе предмети на граѓани и на фирми кои не можат да си ги наплатат своите оштетни побарувања од Македонија пат, комунални претпријатија, здравствени установи и воопшто од државата. Единствена шанса поради несоодветни законски решенија и одлуки на судот кои се во насока на заштита на државните претпријатија и институции на штета на поединци […]


Во етер
Наслов
Изведувач

Background