ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

милчо демирџиев

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Д-р Демерџиев: Учесниците на разни ора, литии да бидат болничари на инфективна клиника (видео)

Неврологот Милчо Демерџиев, осуден во судскиот процес Метастаза, за незаконско доделување на инвалидски пензии, се обидува својата невиност да ја докаже, но вели дека сите инситутции се затворени. Судењето според него било обична фарса, без вештачење, со апсурдни и смешни констатации и конструкции. – Ме обвинуваат за злосторничко здружување, а ние со колегите и со посочените сведоци и оштетени никогаш не сме имале контакт. Со моите наоди за ишијас не можете да добиете ниту боледување, а не инвалидска пензија. Ми […]

today23/05/2020 41

0%