ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

мирче адамчевски

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Да лежиш само еден ден на Инфективна ќе сфатиш колку е страшно, новинарот Мирче Адамчевски се излечи од корона и од утре може да шета на сонце

Новинарот Мирче Адамчевски е еден од оние кој се зарази со коронавирусот и имаше среќа да го надмине и да оздрави. За него утре е голем ден. По се низ што помина изминатиов период конечно жив и здрав ќе може да излезе надвор и да се прошета. Неговото искуство со Ковид-19  се однесува на сите кои ја имаа среќата, покрај се, да останат незаразени, да не лежат во болница, да не трпат болки а притоа да им пречат мерките за […]

today25/04/2020 7

0%