Никола Јанев – Радио Мрежа Канал 77 – Магија во Етерот

Никола Јанев

05.10.2022 Никола Јанев е добитник на Dell ранец во нагардната игра „биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец септември. Во прилог е видео од извлекувањето:


Во етер
Наслов
Изведувач

Background