ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ѓоре Јовановски

2 Results / Page 1 of 1

Парадокс

Ѓоре Јовановски: Фудбалскиот стадион „Тоше Проески“ е нефункционален

Ѓоре Јовановски, фудбалски тренер вели дека многу сегменти се важни за макеоднскиот фудбал, но најважни се две работи. Мора да имате добри тренери и добри терени. Кога велам терени не мислам само на фудбалско игралиште туку на општо комплексно со инфраструктура, истакна тој при гостувањето во емисијата „Стадион Парадокс“ на Канал 77. Кај нас нашиот стадион каде што викам 33, 35 илјади гледачи, направен е со атлетски стази како ние утре да имаме Олимписки игри. https://www.youtube.com/watch?v=EkuHTcGLA_w&feature=emb_title  

today15/02/2020 50

0%