ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

јовица стојановиќ

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Стојановиќ: Корупцијата секогаш почнува од вработените во затворите (ВИДЕО)

Секој што ќе се најде во извршување на кривично дело – корупција, се пријавува во службите надлежни за таа работа, вели директорот на Управата за извршување санкции, Јовица Стојанови при гостување во емисијата „Стадион“ со проектот „Парадокс“ на тема „Затворите рај за ситната корупција“. Најчесто како причина за коруптивното однесување на службените лица се посочува ниската плата на истите, за кои Стојановиќ вели дека тоа е веќе минато затоа што со новиот Закон за извршување санкции со новите правилници просечната […]

today30/05/2020 6

0%