ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

ЈП Национални шуми

1 Result / Page 1 of 1

Парадокс

Басова: Дрвокрадците не се плашат од корона вирус (ВИДЕО)

Главна интенција на ЈП „Национални шуми“ во наредниот период ќе биде пошумувањето, односно пошумување на сите деградирани земјишта кои можат да предизвикаат катастрофи, изјави Маре Басова,помошник директор во ЈП Национални шуми во емисијата „Стадион“ на Канал 77 заедно со „Парадокс“ на „Дивата сеча на шумите, коруптивни зделки за личен профит“. ЈП „Национални шуми“ производството на дрва маса ја извршува со сопствени работници, со сезонски извршители на определно време и со надворешни извршители односно со економски оператори. „ 25 отсто од […]

today09/05/2020 38

0%