ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Антикорупциска-Нема ниту една претставка за прекршување на член 102 од законот за ААВМ

today22/02/2020 7

Background

Нема ниту една претставка во Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК), за прекршување на член 102 од законот за ААВМУ, ниту пак за корупција на градоначалниците, изјави во емисијата Стадион ,членот на Антикорупциска Катица Николовска.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%