ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Барзов: Македонските компании да ги преземат јавните набавки на државните институции (видео)

today21/03/2020 57

Background

Сопственикот на штипската компанија „Баргала“, Наум Барзов предложи македонската чевларско – кожарска индустрија да ги преземе сите тендери за униформи и чевли војската, полицијата и другите државни институции.

-Иако тие набавки не се многу големи, ова ќе обезбеди да бидеме во функција еден месец, а да не ни дава државата „суви пари“, предложи Наум Барзов, во емисијата Стадион на Канал 77.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%