ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Богданов: Граѓаните спас од државата бараат во Стразбур (ВИДЕО)

today20/06/2020 67

Background

– Собираме повеќе предмети на граѓани и на фирми кои не можат да си ги наплатат своите оштетни побарувања од Македонија пат, комунални претпријатија, здравствени установи и воопшто од државата. Единствена шанса поради несоодветни законски решенија и одлуки на судот кои се во насока на заштита на државните претпријатија и институции на штета на поединци и на приватниот сектор е судот во Стразбур – вели адвокатот Костадин Богданов во емисијата „Стадион” на Радио Канал 77.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%