ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

(ВИДЕО)Васко Маглешев во Стадион Парадокс на Канал 77

today10/02/2020 53

Background

– Не постои никаде регистер на судии поротници кои пријавиле влијание, притисок или закани, но за моето истражување еден судија кратко и јасно ми кажа дека во текот на судењето странките буквално му ги купиле поротниците, е ставот на Васко Маглешев, новинар на БИРН.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%