ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

(ВИДЕО)Васко Тодоровски од „Зелена лупа“ во Стадион Парадокс на Канал77

today10/02/2020 72

Background

– Во 2015 година 49 судии поротници онака, случајно си дадоа оставка и веднаш беа избрани нови поротници, строго по партиска линија од тогашната власт на ВМРО ДПМНЕ?!, вели Тодоровски.

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%