ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

(ВИДЕО)Михов: Кој штипски судија купил нова кола?

today10/02/2020 41

Background

Во гостувањето во емисијата Стадион, во која тема беа судиите пороттници, пензионираниот судија од Основниот суд од Штип, Стојан Михов рече дека е против ветинг на судиите. За него најважен е интегритетот на судиите и судиите поротници.

Михов рече дека не може да се гледа црно на судството и во ситуација кога на пример ќе се разболи или некој од судиите поротници и не се појави на судење, веднаш да се оди на заклучокот дека тој е корумпиран.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%