ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Градоначалникот на Велес тврди дека не се меша во јавните набавки (видео)

today04/04/2020 10

Background

Во гостувањето во емисијата Стадион, градоначалникот на Велес, Аце Коцевски рече дека не сака да се меша во јавните набавки, дури набавките не ги водат лица од неговата  партија. Ова беше еден од коментарите на прашњата за набавката на метларка од велешкото ЈКП „Дервен“ од компанијата „Брако“,каде еден од сопствениците е Кочо Анѓушев, во време кога  беше потпретседател на Владата.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%