ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Далибор Јаќимоски е добитник на безжични слушалки Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77

today04/08/2022 27

Background

04.08.2022

Далибор Јаќимоски е добитник на безжични слушалки Philips во нагардната игра „Биди ти наш музички уредник“ на Радио Канал 77, која се одржа во месец јули.

Во прилог е видео од извлекувањето:

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%