ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Елизабета Пејовска е добитничка на патување за двајца во Римини во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77

today05/09/2023 117 19

Background

04.09.2023

Елизабета Пејовска е добитничка на патување за двајца во Римини во наградната игра „биди ти наш музички уредник“ на Канал 77, поддржано од Escape travel, која се одржа во месец август.

Во прилог е видео од извлекувањето:

 

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it

Остави коментар (0)

Напишете коментар

0%