ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Парадокс

Лазар Ракиџиев: Изградбата на стадионите доцни не заради ФФМ, туку виновни се општините

today15/02/2020 125

Background

„Во интерес на истрагата не е дозволено да зборуваме, оној кој што е виновен ќе си одговара“, вели Лазар Ракиџиев кој од 2013 година е член во УО на ФФМ, а од минатата година како потпретседател. Неговиот одговор се однесува на информацијата дека 10 на лица од ФФМ за криминал од над 4,5 милион евра.

Тој вели се доцни со „ХетТрик“ програмите на УЕФА не заради ФФМ, туку затоа што оштините не си ги извршија своите обврски.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%