ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Најава за Ноќен Експрес – Емисија 26

today27/12/2018 6

Background

https://youtu.be/CXDVs1cAkYU

„Ако левата рака дава десната не треба да знае“. Ова го вели Отец Бобан Митевски, за вечерашното издание на „Ноќен експрес“ како коментар на зачестеното хуманитарно рекламирање на политичарите и бизнисмените.

Отец Бобан ги отвори вратите на црквите за настраданите од поплавените подрачја. Шефот на кабинетот на поглаварот на МПЦ и професор на Богословскиот факултет, зборува и за споменувањето на Господ и господовата воља, во контекст на временските неприлики.

„Ноќен ескпрес“ и Радиовизија на Канал 77, среда, 17.08,2016 година, од 21-22 часот.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%