ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Ноќен Експрес

Ноќен Експрес на Канал 77 радиовизија – Емисија 16

today27/12/2018 15

Background

Во живо од Кавадарци од „Белисимо Браво“. Разговараме за екологијата и последиците по бизнисот и квалитетот на животот на граѓаните.

Гости: Елена Kаревска , НВО Еко живот, Јованче Колев, главен еколошки иснепктор, Маријана Јорданова, прехранбена индустрија КИМ, Игор Бојаџиев – Иџе, Даниел Уневски.

Кавадарци е град со најголем број на автомобили по глава на жител, што дополнително со влијанието на индустријата влијае врз еколошките услови.

Музика: Наташа Малинкова бенд.

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it
0%