ExYu
Fresh
Cafe
Radio EastGate Mall
Play button

Подаруваме

Подаруваме

today25/08/2023 147 9 3

Background

За нашата плејлиста секогаш да биде по твој вкус, ни треба твоето мислење да ни кажеш што ти се допаѓа.

Направи ја со нас најновата плејлиста за во етер и слушај баш она што го сакаш, додека си на работа, во твојот автомобил, готвиш, одмараш или играш баш по твое.

Истражувањето е завршено.

Правила – наградно учествување

Објавено од: Viktor Gavrilov

Rate it

Остави коментар (1)

Напишете коментар

  1. Спасија on 27/09/2023

    Дали постои можност откско ќе се извлече добитник за наградните извлекувања да бидеме известени на меил или можеби имате на памет некоја поефикасна идеа.
    Јас речиси никогаш не можам да најдам добитник на извлекувањата, а доста анкети имам испратено.

0%